ORA DE SUPRAVIEȚUIRE URBANĂ – FII PREGĂTIT! REACȚIONEAZĂ!
ORA DE SUPRAVIEȚUIRE URBANĂ – FII PREGĂTIT! REACȚIONEAZĂ!

Blog de supraviețuire urbană

CATEGORII DE ARTICOLE PE BLOG

SIGURANȚA PERSONALĂ | EVENIMENTE | KIT-URI PENTRU URGENȚE

Ce este Planul de rezervă?

Curs de supravietuire urbana organizat în București. Este un curs de pregătire teoretică și practică în legătură cu siguranța personală în mediul urban. 

Ce vei învăța?

Participând la acest curs de supravietuire urbana vei învăța cum să nu depinzi complet de autorități pentru a rezista mai bine unei situații de criză. 

Vei dobândi cunoștințe generale și specifice despre situațiile de criză, evacuarea de urgență, planul de urgență al familiei, kitul de urgență și multe alte concepte aflate în strânsă legătură cu supraviețuirea în mediul urban. 

Vei reuși, de asemenea, să identifici mai ușor semnele pericolului, să înțelegi reacțiile în caz de urgență și vei participa la activități practice. 

De ce să ne alegi pe noi?

Pentru că știm ce vorbim și avem experiență de teren. Suntem pregătiți teoretic și practic, în România și în străinătate.

Ce poți face tu?

Greșeala majoră ar fi să crezi că starea de bine va dura la nesfârșit. Să nu crezi că nimic nu te poate afecta în confortul orașului tău. 

Nu există eroare mai mare decât să te crezi în siguranță totală și permanentă. Evident, nici nu ești mereu în pericol. 

Trebuie doar să știi cum să acționezi sau când să declanșezi planul personal de urgență. 

Și exact asta vei învăța în cursul de supraviețuire urbana.  Alege unul dintre modulele create de către specialiști și adaptate vieții cotidiene.