ORA DE SUPRAVIEȚUIRE URBANĂ – FII PREGĂTIT! REACȚIONEAZĂ!
ORA DE SUPRAVIEȚUIRE URBANĂ – FII PREGĂTIT! REACȚIONEAZĂ!

CONSULTANȚĂ

Siguranta personala este una dintre preocupările tale personale? Activitatea de consultanță ocupă un loc extrem de important în activitatea firmei.

Consultanța presupune ca specialiștii noștri să pună “la treabă” cunoștințele personale pentru a identifica varianta optimă pentru ca beneficiarul să fie în siguranță. Atenție! NU SUNTEM FIRMĂ DE PAZĂ / SECURITATE.

Siguranța personală presupune mai mult decât presupune securitatea fizică.

Consultanța noastră acoperă:

  • Planul de urgență pentru familie sau grup de prieteni
  • Kit-ul pentru urgențe
  • Instruire personalizată, adaptată unor nevoi punctuale, specifice.

CUM FUNCȚIONEAZĂ CONSULTANȚA?

În prima fază completați formularul de mai jos pentru a înțelege care este nevoia dumneavoastră de siguranta personala.

După ce avem toate datele, într-un interval rezonabil vom reveni cu o propunere adaptată celor discutate. Vom tine cont de buget, nevoile reale de siguranta personala (spre exemplu, la o evacuare de birou nu vom pune in kit busola militara, etc.).

Ulterior

În funcție de cele solicitate găsim cea mai bună variantă de kit, adaptată situației în care va fi folosit, la un preț rezonabil. Toate datele se transmit prin email, la adresa pe care ne-o puneți la dispoziție ori telefonic sau aplicații de comunicare rapidă (whatsapp etc). 

Ulterior, după ce ajungem la varianta optimă din punct de vedere conținut-preț, vă livrăm comanda conform celor convenite, la adresa pusă la dispoziție.

Orice comandă se pregătește individul și se personalizează, iar prețul total rezultă din suma obiectelor din el, așa cum sunt practicate de către vânzători și un adaos comercial cuprins între 1 și 10%.

Orice decizie finală va fi adoptată după consultarea cu dvs.

Garanție

Garanția și instrucțiunile de folosire vă sunt livrate în ambalajul original al fiecărui produs din kit, așa cum sunt trimise de către comerciantul inițial.
Transportul se plătește de către cumpărător, la primirea produselor.

PRET

Costul unui kit de urgență este format din valoarea produselor, cheltuielile de transport și comisionul nostru.

Comisionul este de 150 de lei.

Costul transportului nu depinde de noi, ci de prestatorul serviciului, în funcție de criteriile proprii.

Valoarea produselor depinde de tip, model sau marcă, dar depunem toate eforturile să găsim cel mai bun preț pentru ele. Depinde foarte mult și de calitatea produselor pe care le vom pune în kit.

Exemplu: prețul unui multifuncțional, poate varia de la 50 de lei, (calitate medie) și până la 500 – 800 de lei, de calitate superioară. Toate acestea vor fi comunicate dvs. înainte de achiziția finală, ori pentru a ne încadra în bugetul comunicat la început.

Avans

În funcție de valoarea finală a kit-ului, e posibil sa pretindem un avans (20% din valoarea comunicată).

PLANUL DE URGENȚĂ

Planul de urgență este o procedură complexă, care necesită o discuție prealabilă și va fi personalizat exclusiv pentru dvs.

Prețul va fi calculat în funcție de mai multe criterii, precum numărul de persoane, distanțele de parcurs ori alte situații individuale.

În final veți primi un document complex cuprinzând:

  • analiza pericolelor / hazardelor din zona supusă atenției,
  • locuri de întâlnire și evacuare,
  • trasee de deplasare și evacuare,
  • atribuțiile fiecărei persoane inclusă în plan,
  • semnale de recunoaștere a pericolelor,
  • semne și coduri de recunoaștere în caz de pericol.

În acest caz, costul se calculează în funcție de complexitatea planului, respectiv distanțe, număr de persoane implicate, numărul de hazarde pentru care se dispun măsurile șa.m.d.

Se comunică înainte de începerea activității.

Ne interesează în mod realist la ce veți folosi acest kit pentru urgențe. Cu cât înțelegem mai bine nevoia, cu atât va fi mai bine adaptat la dorința Dvs. Exemplu: dacă urmează să efectuați o călătorie într-o zonă mai puțin prietenoasă cu turiștii se impune o pregătire individuală axată pe supraviețuirea în oraș.
Acest câmp nu este obligatoriu. Dacă totuși rămâne necompletat, totul se va raporta la o persoană.
În funcție de bugetul comunicat vom găsi cele mai bune variante de preț în raport cu calitatea obiectelor care compun kit-ul. Prețul minim, în momentul de față este de 350 lei.
Opțiunea "default" de contact este pe email. În orice caz, atât numărul de telefon cât și emailul nu vor fi folosite decât pentru a vă contacta exclusiv în legătură cu această solicitare. Noi nu stocăm datele, în scopul diseminării către terți, însă este posibil ca WP să colecteze anumite date, precum IP.
Dacă optați pentru livrare prin curier, adresa de livrare ne este necesară, împreună cu numărul de mobil pentru curier. Oricum, detaliile le stabilim în prealabil.
BINE DE STIUT! Datele Dvs. sunt prelucrate cu respectarea GDPR, numai pentru scopul pentru care le-ați furnizat și nu sunt dezvăluite unor terti în afara solicitărilor legale. Planul de rezerva SRL nu are o bază de date cu datele personale ale clienților săi, motiv pentru care acestea NU SUNT STOCATE, NU SUNT PRELUCRATE și NU VOR FACE OBIECTUL UNOR TRANZACȚII ULTERIOARE. După utilizarea lor în scopul pentru care au fost furnizate (contactare, expediere produs), acestea vor fi șterse. Totuși, nu excludem posibilitatea ca platforma folosită, Wordpress, sau alte module care contribuie la buna funcționare a acestui site să stocheze o serie de date precum adresa IP sau similare, fără intervenția sau acordul nostru. În cazul în care nu doriți ca acestea să fie prelucrate, ne puteți contacta telefonic. Bifând DA, sunteți de acord, că o parte din date, pot face obiectul unei eventuale prelucrări a unei terțe entități, alta decât Planul de rezervă SRL.